Eva Rodinis

Nisam mislila da će biti moguće završiti obuku za vozačku dozvolu u tri mjeseca prije nego što se selim u inozemstvo – ali srećom sam se prebacila u Autoškolu AS!

Od početka su me svi dočekali s iznimnom susretljivosti, ljubaznosti i potpunim razumijevanjem za situaciju. Cijelo vrijeme su navijali da uspijem položiti brzo i efikasno, otvoreni za pitanja i pomoć kroz cijeli proces.

Moj instruktor Jožef Kugli (Joško) je kroz svih naših četrdesetak sati bio istinski strpljiv, miran, iskusan i iskren zbog čega sam se kroz cijelo iskustvo osjećala sigurno i opušteno. Sve smo se mogli dogovoriti i raspraviti – svaku moju nedoumicu je bez problema jednostavno razložio i razjasnio na vrlo razumljiv način koji će mi puno pomoći za budućnost jer je usmjeren prema stvarnoj vožnji, a ne samo polaganju ispita.

S obzirom na situaciju, uvijek je uzeo u obzir da me maksimalno podrži i oslobodi vrijeme u rasporedu tako da sam vozila gotovo svakodnevno po blok sat kako bih stigla. Čak i taj intenzivan ritam ipak nije bio stresan, nego mi je zbog pravog pristupa i potpore pružio rutinu i samopouzdanje da se mogu nositi sa zahtjevnijim i kompleksnijim vožnjama već kao početnica.

Zahvaljujući Autoškoli AS i Instruktoru Jošku sam položila ispit iz prve, i to u rekordnom roku. No bez obzira što smo satove vožnje odradili nešto u manje od tri mjeseca – pozitivna energija i pravi promišljeni savjeti kao temelj za pametnu, sigurnu i ugodnu vožnju će ostati sa mnom još dugo u autu!

Sve iskrene zahvale, pohvale i preporuke!